• Gratis leverans över 500,-Gratis leverans över 500,-
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagarLeveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Marknadens största utbudMarknadens största utbud
Om Oss

Om Oss

Om Oss

Namnnappen® – den första nappen med graverat namn

Hos Namnnappen har vi graverat namn på nappar sedan år 2005. Vår grundläggare, Pia Callesen, fick idén till Namnnappen när hennes äldsta barn Frederik skulle börja förskolan. Frederiks nappar tappades hela tiden bort eller hade hamnat i ett annat barns mun när hon hämtade honom på förskolan.

Efter att ha frågat i många butiker stod det klart att nappar med namn inte alls fanns på marknaden. Pia bestämde sig för att det skulle vara möjligt för henne själv och andra föräldrar att köpa kvalitetsnappar med ingraverat namn, så att det skulle sättas ett stopp för borttappade och förväxlade nappar.

Tillsammans med sin man började Pia att utveckla den helt rätta lösningen och i början av 2005 lanserade de Namnnappen.dk. Sedan gick allt väldigt fort. Trots att flera napptillverkare inte trodde på idén i början har det lilla företaget växt så mycket att vi idag, förutom att sälja Namnnappar i Danmark, exporterar Namnnappar till hela Skandinavien, stora delar av Europa och USA.

Vad är en Namnnapp®?

Hos Namnnappen kan du få namn eller en annan självvald text graverad på ditt barns favoritnappar, t.ex. från MAM, BIBS, Philips Avent och andra av världens största napptillverkare. Namnnapparna finns i många olika modeller, storlekar och färger och det är möjligt att få upp till tre textrader på en Namnnapp.

Vare sig det gäller förskolan, föräldragruppen, öppna förskolan eller andra ställen där många barn är församlade, kommer Namnnappen kunna hjälpa på problemet med nappar som tappas bort och förväxlas – och därmed även spridningen av bakterier mellan barnen. 

Vi lägger stor vikt på kvalitet, både i förhållande till produkterna och graveringen, eftersom vi vill att våra kunder alltid får en slittålig kvalitetsprodukt som både är fin och unik. Därför kan man på Namnnappen.se endast köpa nappar från de ledande napptillverkarna i Europa och USA. Alla våra nappar är godkända enligt EU-standard EN 1400 samt BPA- PVC- och ftalatfria.

 🌿 Vi vill också gärna vara rädda om vår och barnens omgivning. Därför är alla våra förpackningspåsar tillverkade av 100 % återvunnen plast, och vi försöker generellt att hålla konsumtionen av emballage i produktionen på en minimumnivå. 🌿 

Den bästa kundupplevelsen

Vi sätter en ära i att ge dig en bra upplevelse när du köper nappar hos Namnnappen. Är du osäker på vilken storlek eller vilken typ av napp du ska välja är vårt kundtjänstteam redo att svara på dina frågor. Vi har mer än 16 års erfarenhet med nappar från många olika tillverkare och vi delar gärna med oss av vår kunskap till dig.

Vi graverar, packar och skickar din order senast vardagen efter att du har beställt och ditt paket levereras rakt i din brevlåda.

Med vänliga hälsningar

- Team Namnnappen

Nyhetsbrev
Thank you for joining our newsletter list.
E-postadressen kunde inte registreras
Namnnappen® 2005 - 2023