• Gratis leverans över 400,-Gratis leverans över 400,-
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagarLeveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Marknadens största utbudMarknadens största utbud

Om Oss

Om Oss

Om oss
Jag upplevde problemet med försvunna og ombytta nappar för första gången när min son Frederik började på förskolan. När jag kom för att hämta honom var det oftare en regel än ett undantag att hans napp var borta och att han hade något annans napp i munnen.

Personalen hade begripligt nog inte en chans att skilja på alla de otaliga napparna och därför började jag leta efter en napp med namn på. Men i alla affärer fick jag samma svar, jag skulle köpa en tuschpenna och skriva namnet på nappen eller klistra på en etikett med namnet på. Men det höll ju inte när nappen skulle kokas.

Det var då jag bestämde mig för att det skulle vara möjligt för alla föräldrar att köpa en kvalitetsnapp som hade deras barns namn ingraverat så att det blev satt ett stopp för nappkaos, ombytta och försvunna nappar.

Efter det gick det ett år innan lösningen på hur det skulle göras, visade sig och i början av 2005 lanserade jag Namnnappen.se. Efter det gick det väldigt fort. Trots att inte ens napptillverkarna trodde på min ide så har mitt lilla firma vuxit sig så stort att jag inte längre kan klara allt själv. Nu är vi flera duktiga medarbeteare som hjälps åt att få skickat mer än 50 000 Namnappar ut till bebisar och små barn varje månad.

Vad är en Namnnapp®?
En Namnnapp är en kvalitetsnapp som du kan få graverad, antingen med ditt barns namn eller en annan självvald text. Som småbarnsmamma vet jag hur viktigt det är med kvalitet och därför kan man bara köpa nappar från de ledande nappproducenterna i Europa och USA hos Namnnappen.se. Alla våra nappar är i godkänd EU Standard EN1400 och innehåller inte PVC och phtalater.

Oavsett om det är på förskolan, hemma eller på andra platser där många barn samlas så kommer Namnnappen att kunna hjälpa till med att förhindra problemet med försvunna och ombytta nappar och inte minst den ovälkomna spridningen av bakterier barnen emellan. Och så gör det ju så klart ingenting heller att att den är unik och fin.

Namnnappen finns i många olika färger och modeller och det är möjligt att få hela tre raders text på Namnnappen. Från det du har gjort din beställning och tills du får dina Namnnappar direkt hem till din brevlåda går det bara 3-5 dagar.

Jag hoppas att du blir lika glad för Namnnapparna som jag har varit för att låta mina egna barn använda dem.

Vänliga hälsningar från

Pia Callesen, Silkeborg, Danmark - mamma till Emma och Frederik och uppfinnare av Namnnappen

Nyhetsbrev
Thank you for joining our newsletter list.
E-postadressen kunde inte registreras
Namnnappen® 2005 - 2021