• Gratis leverans över 400,-Gratis leverans över 400,-
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagarLeveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Marknadens största utbudMarknadens största utbud

Philips Avent Motverkar kolik med AirFree™, presentförp

  • Utan BPAUtan BPA
  • Utan PVCUtan PVC
  • Utan ftalatUtan ftalat

Innehåll:

  • 1 Ultra Soft Smokk
  • 1 Flaskborste
  • 1 stk AirFree™-ventilen
  • 2 stk 125ml nappflaskor
  • 2 stk 260ml nappflaskor

Utformad för att minska risken för kolik, gaser och reflux
AirFree™-ventilen gör så att barnet sväljer mindre luft. Mjölken stannar kvar i nappen även när matningen görs horisontellt. Genom att minska luften som barnet sväljer minskas risken för kolik, gaser och reflux.

Håller mjölken inne och stänger ute luften för enkel upprätt matning
Mjölken stannar kvar i nappen även när matningen görs horisontellt, så att barnet kan dricka i ett mer naturligt, upprätt läge. Det kan bidra till att minska reflux, att barnet sväljer luft och göra matstunden bekvämare för dig och ditt barn.

Nappen är full av mjölk, inte luft
Vår unika AirFree™-ventil suger in luft från nappen så att barnet sväljer mindre luft när det dricker. Det kan bidra till att minska vanliga matningsproblem som kolik, reflux och gaser.

System som motverkar risken för kolik och kinkighet
Kliniska studier visar att Philips Avent-flaskan minskar risken för kolik och kinkighet*. Hur? En ventil i nappen förhindrar att vakuum ansamlas när barnet dricker, vilket möjliggör kontinuerlig matning. Det kan minska risken för kolik, gaser, kräkning och rapning.

Lätt att rengöra och montera, eftersom AirFree™-ventilen består av ett enda stycke
AirFree™-ventilen kan enkelt sättas samman med valfri Philips Avent-flaska som motverkar kolik och valfri Classic+-flaska. Den är även enkel att rengöra tack vare dess breda öppning och det är bara några delar som behöver rengöras.

Enkel att använda
Börja med att fylla flaskan med mjölk, placera AirFree™-ventilen på flaskan och skruva på nappen. Luta flaskan nedåt en gång för att fylla nappen. Nu är du redo att börja mata. När du matar ska du se till att AirFree™-ventilen alltid är överst. Mjölken stannar kvar i nappen även när du håller den horisontellt, vilket underlättar upprätt matning.¨

Använd flaskan med eller utan AirFree™-ventilen
Du kan använda Philips Avent-flaskan som motverkar kolik med eller utan AirFree™-ventilen. AirFree™-ventilen passar våra Philips Avent- och Classic+-flaskor på 125 ml, 260 ml och 330 ml.

Nappformen är utformad för ett säkert grepp
Nappens form gör att ditt barn får ett säkert grepp och den räfflade strukturen hjälper till att förhindra att nappen kläms ihop för oavbruten, bekväm matning.

Philips Avent Anti-colic flaskan är gjord av BPA-fritt material (polypropylen).

Ekskl. Frakt
Dela med vänner
Nyhetsbrev
Thank you for joining our newsletter list.
E-postadressen kunde inte registreras
Namnnappen® 2005 - 2022