• Gratis leverans över 500,-Gratis leverans över 500,-
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagarLeveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Marknadens största utbudMarknadens största utbud

Philips Avent Silikon Bröstvårtsskydd stl. M

  • Utan BPAUtan BPA
  • Utan PVCUtan PVC
  • Utan ftalatUtan ftalat

Hjälper dig att amma längre och bekvämt
Bröstvårtsskydd är utformade för att hjälpa dig att amma när du har problem med bröstvårtorna eller om barnet har svårt att få grepp. Det ultratunna fjärilsformade bröstvårtsskyddet gör det möjligt för barnet att få kontakt med bröstet och ser till att ni knyter an under amningen.

Utformad för att hjälpa barnet att få grepp
Vi har utformat våra bröstvårtsskydd för att hjälpa barn som har svårt att få grepp och hjälpa dig att amma längre*. För mammor med plana eller indragna bröstvårtor och barn med dålig sugteknik eller munavvikelser kan bröstvårtsskyddet ge en bröstvårtsform som ger bra grepp och bibehåller bröstvårtans utskjutna läge under barnets matpauser.

Gjorda för känsliga, ömma eller smärtande bröstvårtor
Bröstvårtsskydd är utformade för att ge behaglig och skonsammare amning för mammor med ömma, spruckna eller smärtande bröstvårtor. De kan hjälpa till att minska friktion samt att bröstvårtorna tänjs ut vid amning, så att du kan amma barnet på ett behagligt sätt.

Enkel att rengöra i det hygieniska fodralet
Du måste rengöra bröstvårtsskydden före varje användning, vilket tar mindre än 10 minuter. Lägg dem i kokande vatten i fem minuter eller använd hygienfodralet. Placera båda de välavsköljda bröstvårtsskydden i det och häll i 25 ml vatten. Placera sedan bröstvårtsskydden i en mikrovågsugn på 750–1 000 W och kör i tre minuter. Låt dem svalna i fem minuter. När du har hällt bort vattnet är de redo att användas. Använd det praktiska hygieniska fodralet när du är på språng samt för att förvara bröstvårtsskydden och hålla dem rena.

Kombinera amning och flaskmatning
Det extra tunna, mjuka silikonmaterialet på Philips Avent-bröstvårtsskyddet liknar våra spädbarnsmatningslösningar och möjliggör en smidig övergång mellan amning och flaskmatning när du kombinerar båda.

Ekskl. Frakt
Dela med vänner
Nyhetsbrev
Thank you for joining our newsletter list.
E-postadressen kunde inte registreras
Namnnappen® 2005 - 2023