ButikkenOm OssKundtjänstKöpvilkorPressKontakt

Pressmeddelande

1. April 2005

NAMNNAPPEN - den personliga nappen
Alla känner till problemet att barns nappar kommer bort eller hamnar i ett annat barns mun, med där tillhörande bakterier! Med Namnnappen® är detta inte längre något problem.

I många år har man försökt att hålla reda på barnens nappar genom att skriva namn på napparna eller sätta dit en lapp med barnets namn. Tyvärr håller inte detta vid kokning och efter ett par kokningar har tuschet bleknat eller lappen ramlat av. På Namnnappen får man sitt barns namn ingraverat. Och inte bara ser det snyggt och personligt ut, det håller också kokning efter kokning!

Den personliga nappen är bra att ha på dagis, där napparna ofta hamnar på golvet och sedan inte alltid hamnar i rätt mun. Nu kan pedagoger och föräldrar se barnets namn på nappen, och slipper därmed kaoset med nappar och risken för att barnen får varandras nappar och bakterier i munnen. Dessutom blir det med Namnnappen enklare att känna igen barnens nappar, och därmed försvinner det inte lika många nappar.

"När jag kom för att hämta min son Frederik på dagis hände det ofta att hans napp hade försvunnit och en annans napp hade hamnat i hans mun", säger innehavaren av namnnappen.se Pia Callesen.

"Därför sökte jag i butiker efter en napp med namn, men i alla butiker fick jag samma svar, att jag skulle köpa en tuschpenna och skriva namnet på nappen. Då beslutade jag att det skulle vara möjligt för alla föräldrar att köpa en kvalitetsnapp med deras barns namn ingraverat, så att det förutom att se snyggt ut går att koka nappen".

Napparna är tillverkad av en av Europas ledande nappfabrikanter och uppfyller europeisk standard EN 1400. Namnnappen kan köpas på www.namnnappen.se och priset för 3 nappar är 102 (+ porto på 24 SEK). Namnnappen® kan köpas som anatomiska eller runda nappar i flera olika kill- och tjejfärger med antingen utåtvänd eller inåtvänd sköld. Det är möjligt att ha med två rader text på Namnnappen®.

Klicka in på www.namnnappen.se och se hur ditt barns namn ser ut på nappen.

Press

Nedan kan du välja ett ämne som du vill läsa mera om